Bent u op zoek naar een goede fysio in Eindhoven? Dan bent u bij Bruning fysiotherapie Eindhoven aan het juiste adres. De vakkundige fysiotherapeuten van deze praktijk helpen u graag van uw lichamelijke klachten af. Heeft u bijvoorbeeld last van chronische of akute rug/ nek/schouder klachten, Parkinson, COPD, Claudicatio Intermittens (Etalagebenen), zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten of een sportblessure? Bij ons vindt u een bekwame fysiotherapeut in Eindhoven die u kan behandelen.

Veelzijdige fysio Eindhoven

De vijf fysiotherapeuten die in onze praktijk werkzaam zijn hebben allemaal hun eigen specialisaties. Samen bieden wij een veelzijdig pakket op het gebied van fysiotherapie in Eindhoven. Hier vindt u snel en eenvoudig een veelzijdige fysio die uw klachten vakkundig te lijf kan gaan. We maken gebruik van verschillende soorten behandelmethoden, waaronder dry needling. Daarnaast is er veel aandacht voor trainingstherapie. In de ruim opgezette praktijk kunt u bewegingsoefeningen aanleren en uitvoeren. Bent u op zoek naar een fysio in Eindhoven waar u fysio fitness kunt beoefenen? Dan zit u goed bij Bruning fysiotherapie.

Snel terecht voor fysiotherapie in Eindhoven

Heeft u lichamelijke klachten waarvoor u snel behandeld wilt worden? U vult snel en eenvoudig een contactformulier in op onze website. U wordt dan op korte termijn teruggebeld voor het maken van een afspraak. In geval van spoed kunt u het beste bellen naar +31 (0) 40 248 3920. Wij hebben geen wachtlijst, dus u kunt vaak de volgende dag al terecht. Dankzij de ruime openingstijden vinden we vast wel een moment dat u goed schikt. De fysiotherapiepraktijk is gevestigd in winkelcentrum Blixembosch, Woensel Noord te Eindhoven. Lukt het u niet om hier naartoe te komen, dan kunt u ook thuis behandeld worden.

Het juiste adres voor manuele therapie in Eindhoven

Bent u juist op zoek naar manuele therapie in Eindhoven? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze manuele therapeuten heffen de blokkades op die uw klachten veroorzaken. Ze helpen uw gewrichten weer soepel te bewegen. Ook helpen ze uw houding verbeteren en leert u nieuwe, gezondere manieren van bewegen aan. Dit zorgt voor langdurig resultaat. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om met uw fysiotherapie of manuele therapie te beginnen. Bovendien worden de behandelingen door alle zorgverzekeraars vergoed. Neem nu contact op voor een afspraak.